home

Hemdyk-loop 2010

inschrijven

 

Hemdyk-loop

- 21 september 2013 -

 

Zonder de hulp van onze sponsoren is het niet mogelijk om de Hemdyk-loop te organiseren. Bezoek ook eens hun websites voor meer informatie:

 

   
Bij Centrum Fysio-Actief Sneek werkt een team fysiotherapeuten met diverse specialisaties, die vrijwel het gehele werkveld van de fysiotherapie omvat. De faciliteiten van de ruime oefenzalen op het Kleinzand en de sporthal op Sportpark Schuttersveld bieden Fysio-Actief de mogelijkheid om de actieve revalidatie optimaal vorm te geven.

Veenema Olie

Veenema Olie, gevestigd in Sneek, is dé leverancier van brandstoffen, het totaalpakket smeermiddelen, chemie, industriële gassen en reinigingsmiddelen voor transport, garage, landbouw
(mechanisatie), industrie, aannemerij/grondverzet,
watersport en recreatie.

Daarnaast exploiteert Veenema Olie ook
tankstations in eigen beheer.

 

Betrokken, dichtbij en toonaangevend. Dát is Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland. En van oudsher een band met Blauwhuis en met (top)sport.

De Polle Pleats - Westhem

In rust, afgezonderd, omgeven door water en vergezichten staat de Polle Pleats. Een unieke locatie waar historie, natuur, en luxe samenkomen. Polle Pleats staat voor ruimte. Ruimte voor ontspanning en ruimte voor discussie. Ruimte voor elkaar en bovenal ruimte voor jezelf.

 

De Waard is met twee werkmaatschappijen actief op het gebied van Grond-, Weg-, Waterbouw en Transport & Overslag; met vestigingen in Wolsum, Zeewolde en Meppel.

Wolsum Meppel Zeewolde